Ayurvediska konsultationer med Anjali 17-19 nov

Ayurvediska konsultationer med Anjali 17-19 nov

Anjali kommer även att ge ayurvediska konsultationer och behandlingar på Ripan Aurora SPA under helgen. Har man bl.a. problem med leder, stress, hud, så rekommenderas det att man väljer abhyangamassagen 3 x 60 min så att den kan göras 3 ggr under Anjalis besök i Kiruna. För stress, rekommenderas även marmabehandlingen (3ggr).

AYURVEDISK KONSULTATION

I en ayurvedisk konsultation beaktar man personens individuella behov inom kost, träning, stimulans och aktivitet för att hitta ett optimalt välbefinnande och förhöja livskraften. Man tittar även till individens mentala och emotionella sidor samt beteende och vanor. En ayurvedisk konsultation är ett utmärkt sätt att hitta tillbaka till balansen, om du bl.a. upplever stress, utbrändhet, över- och undervikt, matsmältningsproblem, värk, hudbesvär, trötthet/nedstämdhet, sömnproblem, existensiella frågor, etc. Konsultationen tar 60 min.

Pris: 650kr

ABHYANGAMASSAGE – 60 min

Helkroppsmassage (huvud, rygg, armar, mage och ben) med varma oljor enligt kroppskonstitution, obalans eller bara för att det är skönt. Stressreducerande och stärkande samtidigt som massagen lösgör och transportera ut slagg från kroppen. Påskyndar återhämtning, ger energi och förbättrar hälsan. Regelbunden abhyanga ger ökad vitalitet, bättre sömn, förbättrar cirkulationen, immunförsvaret samt mjukgör och smörjer hud och stela leder. Massagen tar 60 min.

Pris: 650 kr

ABHYANGAMASSAGE – 90 min

Pris: 850 kr 

MARMABEHANDLING

Görs med speciella oljor som behandlar via kroppens energipunkter som kallas för marma-punkter som stimuleras genom ett lätt tryck Enligt Ayurveda utgör dessa ett nätverk för kroppens energiflöde som förbinder den fysiska samt subtila kroppen. En effektfull behandling som stärker kroppens egna läkande förmåga. Behandlingen anpassas efter individens specifika behov och tar 60 min.

Pris: 650kr

THE LIGHT VERSION

Ayurvedisk massage med olja av huvud, ansikte, nacke, axlar och rygg: 30 min

Pris: 300kr

KOMBINATIONSPAKET

Abhyangamassage/Marmabehandling: 90 min (massage 60 min + behandling 30 min)

Pris: 850kr

Abhyangamassage: 3 tillfällen x 60 min

Pris: 1750kr

Marmabehandling: 3 tillfällen x 60 min

Pris: 1750kr

Ayurvedisk konsultation + Abhyangamassage: 120 min

Pris: 1200kr

BETALNING: Kort

FÖR BOKNINGAR: Skicka e-mail till consulting@anjali.se eller ring 0733-593480

PLATS FÖR BEHANDLINGAR: Auroras på Ripan

OM ANJALI

Anjali Haryana är en yoga- och meditationslärare, story-teller, ayurvedisk terapeut,akupunktör. Hon har bl.a. en B.A. i filosofi (pragmatik och österländska filosofier) ochpsykologi och M.A. i konfliktlösning med fokus på systemtänk. Hon har själv utövat yoga och meditation i över 25år och hittade väg dit via sin indiska bakgrund och sitt intresse för filosofi och dans. Hon har förkovrat sig under lång tid och har över 1000 timmar i yogalärarutbildning. Hon har en stor vördnad för alla sina lärare som har förmedlat stor livsvisdom och humor. Hennes lärarstil utmärks av glöd, kunskap, djup och humor. Anjali är känd sina kreativa, varierande, utmanande samtidigt grundande flöden. Hon skapar en stärkande atmosfär och uppmuntrar elever att se till att göra utövandet till sitt eget, genom att hedra både sin önskan att växa samt sina begränsningar.

För att läsa mer om Anjalis yoga under helgen klicka här.

2017-10-29 21:10