"Den Fredliga Krigarens Väg" med Anjali

"Den Fredliga Krigarens Väg" med Anjali

Den 21-25 november kommer Anjali Haryana upp till Kiruna! Följ med på en helgworkshop i "Den Fredliga Krigarens Väg" och/eller en öppen klass på onsdag kväll. OBS! Helgworkshopen är fullbokad, men plats finns på onsdagens pass.

HELGWORKSHOP - FULLBOKAD!

När jag var 17 år fick jag en bok av en väninna som heter The Way of the Peaceful Warrior av Dan Millman. Jag blev helt fascinerad av bokens innehåll och den påverkade mig då på ett djupt plan. I sin bok så skriver Millman om vad det innebär att vara en människa och en fredlig krigare. Han beskriver frågor kring vår existens som alla människor behöver möta och hur vi väljer att relatera till dessa frågor, påverkar relationen till oss själva och andra. Namnet på Dan Millman har inspirerat namnet på denna workshop Den Fredliga Krigarens Väg – En Holistisk Workshop.

Under tre workshopar kommer du få:
- Utforska body-mind relationen.
- Lära dig öka medvetandet genom yoga, andningsövningar, meditation, mudras. - Lära dig grundsteg från den sydindiska kampsporten kalarippayattu.
- Lära dig grundsteg från den tibetanska svärdyogan Tog Chöd.

Tyngden ligger på att grunda och förankra navelkraften – nabhi mula (som även kallas för dantian i österländska traditioner, såsom t.ex. aikido och tai chi), för att kunna skapa fokus, öppna upp och stärka den fredliga krigaren.

Dessa workshopar ger dig en möjlighet att få lära dig att utöva det som en av mina lärare beskriver som, meyyu kannakuka, tillståndet när ”the body becomes all eyes”. Detta är ett optimalt tillstånd fyllt av medvetande, öppenhet samt ger färdigheten till att agera instinktivt och intuitivt på det som sker i omgivningen, oavsett omständigheter.

NÄR:

23/11: 17:00-20:00

24/11: 10:00-13:00

25/11:10.00-13:00

PRIS: 995kr

ÖPPEN KLASS

AGNI-SOMA Yoga
Kreativa flöden av asana, biomekanik, mantra, pranayama, mudra, meditation, chakras, praktisk filosofi, mytologi samt mycket mer som utforskas på ett integrerande sätt för att inspirera och lyfta ditt liv på och utanför din yogamatta.

När: 21 November kl 17:00-18:30
Pris: 150 kr

ANMÄLAN

Anmälan görs genom att skicka ett mail till consulting@anjali.se. Därefter skickas en faktura. Anmälan är bindande.

VEM ÄR ANJALI?

Anjali Haryana är en yoga- och meditationslärare, story-teller, ayurvedisk terapeut, akupunktör. Hon har bl.a. en B.A. i filosofi och psykologi och M.A. i konfliktlösning med fokus på systemtänk. Hon har själv utövat yoga och meditation i över 27år och hittade dit via sin indiska bakgrund och sitt intresse för filosofi och dans. Hon har förkovrat sig under lång tid och har över 1000 timmar i yogalärarutbildning. Hennes lärarstil utmärks av glöd, kunskap, djup och humor.

2018-09-30 11:10