Extatisk Dans med Irma och Elisabeth

Extatisk Dans med Irma och Elisabeth

Extatisk dans är ett sätt att få kontakt med sin kropp och sitt inre på en och samma gång. Du bestämmer själv hur djupt du vill dyka in i dig själv.

Med hjälp av en trygg miljö, vägledande övningar i början och slutet av dansen sätter vi utrymmet föratt du skall göra en inre resa på dansgolvet till häftig musik. Samtidigt släpper du loss massa hälsosamma endorfiner som hjälper dig att hålla dig frisk och glad.

Här får du röra dig precis som du vill, tillsammans med andra eller helt i dig själv. Här respekterar vi varandra och tar hänsyn till var och ens personliga utrymme. 

Kom känn dig fri och hämta energi med oss.

NÄR: Fredagen den 15 Mars på Studio Ro. 

TID: kl 18.30-20.30

PRIS: 200kr/Person

Boka din plats nu eftersom vi har begränsat med plats.

Vi som håller utrymmet är Irma Wennerstrand(Systerkraft) och Elisabeth Heilmann Blind

Irma Wennerstrand är skaparen av företaget Systerkraft. Där jobbar hon med kvinnocirklar, massageterapi och självutveckling för individen och gruppen. I sitt arbete tar hon hjälp av naturen, sina liverfarenheter, studier och yogabakgrund för att hitta det som just du behöver.

Elisabeth Heilmann Blind är aktrisen och dansösen som andas och lever dans. Hon arbetar med diverse konstprojekt, frigörande dans och grönländsk maskdans.

Boka en plats nu på 0730559750 eller på irma@systerkraft.com

Swish betalning sker via 1231178094 (Bokningen är bindande och vi kan inte erbjuda återbetalning)

2018-12-20 21:02