Försommarvilan med Restorative Yoga

Försommarvilan med Restorative Yoga

Jag är så glad att snart kunna erbjuda den underbara yogaformen Restorative! Detta är en form som jag har fullkomligt förälskat mig i och som jag tror att många skulle må så gott av. Därför ska jag nu gå en lärarutbildning och kommer att erbjuda en minikurs under försommaren.

Restorative yoga handlar helt och hållet om återhämtning. Här låter vi kropp och sinne landa i stillhet, avkoppling och harmoni. Med hjälp av mycket kuddar, filtar och annat hittar vi in i djup avslappning. Det handlar inte om muskelstretch, utan om att öppna upp olika delar av kroppen genom avslappning, för att släppa in återhämtning och återuppbyggnad. Vi befinner oss i varje position under längre tid för att komma in i den djupa vilan, fördjupa andetaget och sänka pulsen. 

Positionerna är lätta att utföra och vi tar oss tid att komma in i varje position på rätt sätt för att den ska passa just dig utifrån dina behov. Denna yogaform passar dig som vill landa och komma ner i varv och även dig som lider av exempelvis utmattning, utbrändhet, prestationsångest och högkänslighet. Detta kanske då är den enda form av "aktivitet" (läs vila) som din kropp, energi och ditt sinne just nu klarar av. Om du är aktiv kan den även vara ett utmärkt komplement till andra yogaformer eller träning. Här får vi alla bara vara, oavsett tillstånd. 

I denna minikurs låter vi oss själva landa inför sommaren. För att ordentligt låta vilan sjunka in så är passen två timmar och med bara några dagars mellanrum. Du kan välja att gå hela kursen eller enstaka pass, hela kursen kostar 400 kr och enstaka pass 180 kr (friskvårdsavtal gäller tyvärr inte).

Onsdag 20 juni kl 19:00-21:00
Söndag 24 juni kl 19:00-21:00
Onsdag 27 juni kl 19:00-21:00

Vi kommer att bli en mindre grupp om max 12 personer. Föranmälan krävs och görs till elin.onhult@hotmail.com eller 070-2820201

Hjärtligt välkommen! 
Elin

2018-04-23 10:11