Fullmåne Soundbad i norrsken 10 januari

Fullmåne Soundbad i norrsken 10 januari

Vi välkomnar Månica från Andrumyoga i Stockholm som tar dig med på en magisk Meditation och Sound upplevelse med sina Crystal Singingbowls. 

Året 2020 startar med en kraftfull Fullmåne i Kräftans mjuka tecken. Vi kliver nu in i Vattumannens tidsålder på riktigt. Du kallas att vara dig själv fullt ut, låta din själ leda dig och skina ditt unika ljus i den här nya tiden som människa på planeten jorden. Du är viktig!  

Vi ärar och plockar fram det unika ljuset i dig under kvällen. Du blir guidad in i Meditation och Vibrationerna & Frekvenserna från Kristallskålarna hjälper till att skingra det som hindrar dig från att vara du fullt ut i ditt liv! 

Månica är vd för Andrumyoga & Soundtempel i Stocholm och har en gedigen bakgrund inom olika Yogaformer, Healingtekniker och Schamanism. Senaste 6 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi på ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Crystal Singingbowls och Gongar. Månica undervisar dessutom i How To Play Gong och Crystal Singingbowl på sin studio.  

Månica har önskat in Norrsken så vi kan träffas utomhus och dessutom bada i det magiska ljuset! (plats meddelas senare) Om prognosen inte talar för det ses vi på Studio Ro. 

Fredag den 10 januari kl 18:00-20:00 

Kostnad fredag: 260 kr 

Kostnad lördag: 390 kr 

Paketerbjudande för båda dagarna: 550 kr 

För att läsa om lördagen klicka här

Varmt Välkommen till Fullmåne kvällen och/eller dagen efter Restorative Sound Journey timmarna du inte vill missa i ditt nya år 2020. 

Anmälan görs till elin.onhult@hotmail.com 

Varmt välkommen! 

2019-12-22 20:37