Glowing Harmony med Elin i Lycksele

Glowing Harmony med Elin i Lycksele

Yogahelg den 7-9 sept

Massagebehandlingar ett par dagar innan det (datum kommer)

Jag är certifierad yogalärare via Yoga Alliance och diplomerad friskvårdsmassör hos Axelsons Gymnastiska Institut. Jag är uppvuxen i Lycksele men numera boende och verksam i Kiruna.

I september tänkte jag anordna en yogahelg på Furugården samt erbjuda massagebehandlingar på Massagekonsulten.

Hjärtligt välkommen!

YOGAHELG

Varmt välkommen till en helg med härligt flödande yoga, djupa avslappningar och hjärtliga meditationer med fokus på ditt välmående och din glödande harmoni.

Ingen tidigare erfarenhet krävs för att delta, alla yogar utifrån sina egna förutsättningar och önskningar.

Fredag

Reflektion ”Dåtiden”

17:00-19:00

Vinyasa Flow – Flödande rörelser synkroniserat med andetaget. Förbered dig på att få svettas, vi renar kroppen inifrån genom glödande stärkande positioner, med speciellt fokus på ben och bålstyrka. Vi avslutar med en lång härlig avslappning.

Lördag

Reflektion ”Framtiden”

09:00-10:00

Yin - Vi hittar stillheten i avslappnande positioner med speciellt fokus på våra kära höfter. Att släppa ut, släppa taget och bara vara.

10:00-10:30

Testund – med lite smått och gott

10:30-11:30

Yoga Surprise – Även kallad ”Roliga timmen” ;) Vad som helst kan hända, våga prova! Tillsammans kanske vi lyfter varandra till nya höjder!

11:30-13:00

Lunch – Hemma eller medhavd matlåda (mikro och kök finns)

13:00-15:00

Må mitt hjärta må gott – Vad är ditt hjärtas djupaste önskningar? Hitta andningen och stilla meditation. Avslutas med yogisk sömn, yoga nidra, där kropp och sinne får gå in i fullständig vila och djup harmoni.

Söndag

Reflektion ”Nutiden”

09:00-10:30

Yinyasa Slow – En härligt kombination mellan formerna Yin och Vinyasa Flow. Vi hittar stillheten i djupgående avslappningar och samtidigt värme och cirkulation i lätta flöden. Speciellt fokus på vår fantastiska ryggrad, bröstkorg, axlar och nacke.

10:30-11:00

Testund

11:00-12:00

Stillheten – Hitta andningen och stilla meditation kombinerat med djupt avslappnande och harmoniska positioner. Här låter vi helgen sjunka djupt in och rotar oss i det harmoniska nuet.

I de reflekterande delarna sker händelserna tyst inom dig själv. En möjlighet att observera samt skapa förändring om du behöver det. Allt för att hitta välmående och den glödande harmonin djupt inom dig.

Lokal: Furugården på Furuvik

Pris: 1 000 kr

Medtag yogamatta, en filt samt en kudde som du kan sitta på. Hör av dig om du vill låna en matta av mig. Begränsat antal platser, max 12 personer. Anmälan görs till elin.onhult@hotmail.com eller tele 070-282 02 01 senast den 31 maj. Varmt välkommen!

MASSAGEBEHANDLINGAR

Jag utför två olika massagemetoder, Svensk klassisk massage och Taktil massage. Mitt fokus är alltid ditt behov och vi inleder varje behandling med ett kort samtal kring detta.

Svensk Klassisk Massage

Detta är en avslappnande och djupgående behandlingsform som används vid exempelvis muskelspänningar, svullnader, muskelknutor eller som allmänt uppmjukande behandling. Den stimulerar blodcirkulationen och frisätter rogivande hormoner.

Taktil Massage

Denna behandlingsform är vård i form av lugn och följsam beröring. Den används som stress- och smärtlindring och är otroligt avslappnande och rogivande. Den är inte lika djupgående i musklerna som klassisk massage, men väldigt muskelavslappnande ändå. Mycket olja och värme används.

Priser

30 min 400 kr
60 min 690 kr
90 min 950 kr

Lokal: Massagekonsulten på Skolgatan 8

Bokning görs till elin.onhult@hotmail.com eller 070-282 02 01

Välkommen!

2018-04-24 13:10