Lugn & Ro, kurs med Elin

Lugn & Ro, kurs med Elin

Under denna kurs landar vi. Djupt inombords. Vi släpper in lugn och ro. Djupt i vår kropp, vårt nervsystem, sinne och hjärta. Vi landar för att ge oss själva rätt förutsättningar, för att kunna möta vardagen och våra drömmar. För att kunna spira och glöda.

Denna kurs kommer att väva ihop olika element och former av yoga, för att skapa en närande helhet. Vi använder Yin för att släppa in vila i våra muskler och vår bindväv. Vi använder Restorative för att släppa in vila i vårt nervsystem och sinne. Emellanåt vävs det försiktigt in Slow Flow för att skapa blodflöde och värme i kroppen.

Vi använder meditationer och inre reflektioner för att hela och nära vårt hjärta och kärleken till oss själva. Då och då ackompanjeras vi av underbara klangbad, där vibrationer och toner från klangskålar i rummet får släppa in djup återhämtning inom oss.

Variationerna i kursen sker i symbios med månens cykler och skiftning i årstider. Det hela avslutas med ett fantastiskt pass där vi får njuta av en varm kakaodryck, gjord med kärlek. 

Och kanske, kanske, kanske så kommer ett av passen ske utomhus! Om det är praktiskt möjligt, vi får se..

Måndagar kl 19:00-20:30
12 gånger för 1 560 kr
27 januari - 27 april (ej 2 mars och 13 april)
Ingen tidigare erfarenhet krävs

Hjärtligt välkommen ❤
Tillsammans skapar vi magi!

2019-12-23 10:11