Mythic Flow med Anjali

Mythic Flow med Anjali

Mythic Flow  31 januari - 3 februari

Varmt välkomna till yogan och myternas värld.

Tillsammans utforskar vi myternas värld och ni kommer få lära känna de mytologiska arketyperna elefantguden Ganesh, den mörka gudinnan Kali, den vackra gudinnan Lakshmi och den kreativa gudinnan Saraswati genom berättelser och intelligenta flöden. Myternas symboler och berättelse är inget annat än det som händer inom var och en av oss och genom att skapa kontakt med de olika karaktärerna i berättelsen, så ger det oss möjlighet att reflektera över de olika aspekterna formar våra beteenden, person och hur vi väljer att leva i världen.

Klasserna innehåller kreativa flöden av asana, biomekanik, pranayama, mantra, mudra, meditation, praktisk filosofi och mytolog detta kommer utforskas på ett integrerande sätt till att inspirera och lyfta ditt liv på och utanför din matta.

Det är möjligt att medverka på alla klasserna för att få en helhet men även möjligt att endast vara med på enstaka klasser. Klasserna är öppna för alla.

Torsdagen 31/1 kl. 17:00-18:30

GANESH – Nu börjar det: Elefanten står vid varje dörr och erbjuder alltid en ny möjlighet och nytt perspektiv. Här öppnas dörren för utforska grunden genom rotande flöden. 

PRIS: 200kr

Fredagen 1/2  kl. 17:00-19:00

KALI – Möt din rädsla: Vi utforskar och lära känna Kali genom eldiga flöden med armbalanser och bakåtböjningar som utmanar varje individ att ta ett steg in sitt mod.

PRIS: 250kr

Lördagen 2/2 kl. 10:00-12:30

Lakshmi – Upptäck skönheten: Överflödet och kärlek är gudinnan Lakshmis välsignelse. Här utforskar vi det inre ljuset och bakåtböjningarnas värld.

PRIS: 300kr

Söndagen 3/2 kl. 10:00-12:30

Saraswati – Lyssna på intuitionen: Saraswati är gudinnan som råder över kunskap och kreativitet och hjälper till att förlösa blockerad kreativitet. Hon skapar kontakt med det intuitiva flödet. Här kommer vi ta ett steg in i flödande sekvenser.

PRIS: 300kr

 

ERBJUDANDE: Om du anmäler dig till alla fyra tillfällen så kostar det totalt 750kr!

Anmälan är bindande och görs direkt till Anjali: consulting@anjali.se

 

2018-12-19 10:42