Nytt år med yogisk sömn

Nytt år med yogisk sömn

Tisdag 2 januari kl 18:00-19:30 med Elin

Välkommen till en magisk start på det nya året i ett djupt avslappnande och grundande pass, där vi i sinnet både blickar bakåt samt framåt för att sedan landa i nuet. Vi tackar det gångna året och hälsar det nya året välkommen.

Vi sätter nya intentioner för oss själva som handlar om hur du vill må under kommande år. Vad är ditt hjärtas djupaste önskning? Övergången till det nya året råkar i år även sammanfalla med en fullmåne och till och med supermåne, vilket ger en bra skjuts i din riktning!

I detta pass kommer händelserna ske mer i knoppen än i kroppen, men några lätta och mjuka positioner och flöden kommer även att vävas in. Vi avslutar passet med en total avslappning, en så kallad yoga nidra eller yogisk sömn, där kropp och sinne får gå in i fullständig vila och djup harmoni.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, alla kan vara med. Klippkort och friskvårdsavtal gäller som vanligt. Pris för bara ett pass är 140 kr. Bokning kan göras i vårt bokningssystem sju dagar innan passet, 15 platser bokningsbara och 5 platser för drop in utan bokning.

Hjärtligt välkommen!

2017-12-25 14:24