Restorative och Sound healing 11 januari

Restorative och Sound healing 11 januari

Ett samarbete mellan Elin Studio Ro & MĂ„nica Queen of Sound frĂ„n Andrumyoga i Stockholm💕 

Restorative yoga handlar helt och hĂ„ller om Ă„terhĂ€mtning. HĂ€r lĂ„ter vi kropp och sinne landa i stillhet, avkoppling och harmoni. Med mycket stöd av kuddar och filtar befinner vi oss i varje position under lĂ€ngre tid för att komma in i den djupa vilan, fördjupa andetaget och sĂ€nka pulsen. Tillsammans med ljuden frĂ„n KristallskĂ„lar tas du med pĂ„ en djup resa dĂ€r de vackra tonerna och vibrationerna tar sig förbi sinnet och eventuella motstĂ„nd i din kropp och ökar förmĂ„gan för Ă„terhĂ€mtning och lĂ€kning pĂ„ ett djupt fysiskt psykiskt och sjĂ€lsligt plan.  

MĂ„nica Ă€r vd för Andrumyoga & Soundtempel i Stocholm och har en gedigen bakgrund inom olika Yogaformer, Healingtekniker och Schamanism. Senaste 6 Ă„ren delar hon passionerat med sig av sin förmĂ„ga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi pĂ„ ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjĂ€lp av sina Crystal Singingbowls och Gongar. MĂ„nica undervisar dessutom i How To Play Gong och Crystal Singingbowl pĂ„ sin studio.  

Lördag den 11 januari kl 14:00-17:00  

Kostnad fredag: 260 kr  

Kostnad lördag: 390 kr  

Paketerbjudande för bĂ„da dagarna: 550 kr  

För att lĂ€sa om fredagen klicka hĂ€r.  

Varmt VĂ€lkommen till eftermiddagen och/eller dagen före FullmĂ„ne Soundbad timmarna du inte vill missa i ditt nya Ă„r 2020.  

AnmĂ€lan görs till elin.onhult@hotmail.com  

Varmt vĂ€lkommen! 

2019-12-22 20:50