Välkommen på yogahelg med Anjali 17-19 nov

Välkommen på yogahelg med Anjali 17-19 nov

Nu kommer härliga och duktiga Anjali Haryana tillbaka till Kiruna. Hon kommer att hålla tre pass med yoga på Ro Yogastudio och erbjuda ayurvediska behandlingar på Ripan Aurora SPA. Välkommen att delta på alla tre yogapassen eller enstaka pass om det inte fungerar att vara med på allt. Här kan du läsa mer om hennes yoga.

MYTHIC FLOW

Varmt välkomna till yogan och myternas värld under tre workshops i Mythic Flow på Ro Yogastudio. Workshoparna innehåller kreativa flöden av asana, biomekanik, mantra, mudra, meditation, chakras, praktisk filosofi, mytologi samt mycket mer som utforskas på ett integrerande sätt för att inspirera och lyfta ditt liv på och utanför din matta.

De mytiska arketypernas visdom kommer vävas ihop med ett intelligent flöde som hjälper oss att upptäcka karaktärsdrag och mönster hos oss själva. Myternas symboler och berättelse är egentligen allt det som händer inom var och en av oss och genom att skapa kontakt med de olika karaktärerna i berättelsen, så ger det oss möjlighet att titta och reflektera över de olika aspekterna formar våra beteenden, person och hur vi väljer att leva i världen.

Följande tre workshopar kommer fokusera på den fantastiska och modiga gudinnan Durga som lugnt och stilla rider in våra liv för att lära oss ta plats, våga äga vår kraft så att vi kan stå upp för oss själva och andra och använda vår röst i värld som behöver den. Workshoparna är öppna för alla nivåer.

Fredagen 17/11 kl. 17:00-19:00

Durga Potpurri: Vi utforskar och lära känna Durga i hennes olika former genom en kreativ workshop med eldiga flöden med armbalanser och bakåtböjningar som utmanar varje individ att ta ett steg in sitt mod.

PRIS: 250kr

Lördagen 18/11 kl. 9:00-11:30

Durga AGNI: AGNI betyder eld på sanskrit och är transformerande och bränner bort stagnerade energier som håller tillbaks oss från att leva ut vår intention tillfullo. Den skapar plats för nya äventyr. Det krävs att vi utmanar oss själva för att AGNI ska aktiveras och transformationen ska kunna ske. AGNI stärker det inre ljuset, modet och den fredliga krigaren så att vi kan verka för förändring i våra liv samt världen. Vi kommer utmana oss genom kreativa krigar-flöden som hjälper oss hitta elden och hjärtats röst!

PRIS: 300kr

Söndagen 19/11 kl. 11:30-14:00

Durga SOMA: SOMA betyder gudarnas nektar på sanskrit och det är stärkande och ger vila. SOMA flöden mjukar upp och förlöser bl.a. fascia/bindväv. Genom att hänge sig och överlämna sig till livet genom att omfamna allt utan att exkludera någonting, är vägen till att uppleva den söta nektarn. SOMA stärker förmågan att odla kärleksfull närvaro till oss själva och alla levande varelser. Vi kommer hänge oss genom härliga cirkulära, vågliknande rörelser genom höft-öppnare, bakåtböjningar och sittande flöden.

PRIS: 300kr

ERBJUDANDE: Om du anmäler dig till alla tre tillfällen så kostar det dig totalt 600kr!

Anmälan: Anmälan görs till en av följande personer:

Elin: elin.onhult@hotmail.com

Ulla: ulla.lindh@tele2.se

Anjali: consulting@anjali.se

Anmälan är bindande och betalning görs med kort vid första tillfället. För att klass och/eller workshop ska genomföras krävs det minst 10 st anmälda deltagare/tillfälle.

OM ANJALI

Anjali Haryana är en yoga- och meditationslärare, story-teller, ayurvedisk terapeut,akupunktör. Hon har bl.a. en B.A. i filosofi (pragmatik och österländska filosofier) ochpsykologi och M.A. i konfliktlösning med fokus på systemtänk. Hon har själv utövat yoga och meditation i över 25år och hittade väg dit via sin indiska bakgrund och sitt intresse för filosofi och dans. Hon har förkovrat sig under lång tid och har över 1000 timmar i yogalärarutbildning. Hon har en stor vördnad för alla sina lärare som har förmedlat stor livsvisdom och humor. Hennes lärarstil utmärks av glöd, kunskap, djup och humor. Anjali är känd sina kreativa, varierande, utmanande samtidigt grundande flöden. Hon skapar en stärkande atmosfär och uppmuntrar elever att se till att göra utövandet till sitt eget, genom att hedra både sin önskan att växa samt sina begränsningar.

För att läsa mer om Anjalis behandlingar under helgen klicka här.

2017-10-29 21:26