Välkommen till Studio Ro Helena!

Välkommen till Studio Ro Helena!

Studio Ro välkomnar Helena Chatterji som kommer undervisa Vinyasa Flow på studion under våren. Helena beskriver sin yoga på följande sätt:

"Yogan sådde ett frö i mig 2007 och har fortsatt gro i olika takt under åren. Efter min 200 timmar Hatha/Vinyasa YTT på Bali slog fröet ordentligt rot och växer nu utan stopp med förgrening till yogans många olika områden. Nu senast till Indien och en 300 timmars fördjupning inom Vinyasa/Ashtanga. Yogan är för mig ett ständigt utforskande och lärande utan slut. Jag erbjuder Vinyasa flöden med fokus på hela människan och med syfte att inspirera och transformera."

Helena kommer undervisa drop-in Vinyasa Flow under tisdagar och torsdagar samt Vinyasa Slow på onsdagar. Boka din plats via bokningssystemet 

Vinyasa Flow: En dynamiskt klass utformad att utmana och ta dig steget vidare i din praktik. Fokus varierar vecka för vecka för att leda dig genom en upplevelse för hela kroppen med olika kategorier av asanas. 

Vinyasa Slow: Klassen har ett lugnare flöde än Vinyasa Flow och är utformad for att vara informativ och ge dig en trygg grund att stå på. Perfekt för dig som är nyare till yoga eller för den som vill sänka tempot och hitta kontakten med sitt inre.

2019-02-11 13:16