Välkommen till YogaRummet, vårterminen 2017

Nytt år brukar ofta betyda nya möjligheter, och så kommer det även att vara på YogaRummet!

Gemensamma klippkort
Vi har hittills haft klippkort för specifika lärare. Men nu kommer vi att börja med gemensamma klippkort. Detta tror vi blir jättebra, för oss alla. Priserna är detsamma, dvs 10 pass för 1 200kr. Men nu kan man alltså gå till alla lärares pass på samma kort. Avtal med Kiruna Kommun och Tekniska Verken gäller som vanligt.

Lärare och schema
Vi som undervisar på YogaRummet heter Ulla Lindh, Carina Johnsson, Elin Önhult och Johanna Thelin och terminens schema ser ut så här:

Måndagar
- 17:00-18:15 Vinyasa Flow med Elin
- 19:00-20:30 Yin med Carina
Tisdagar
- 19:45-21:15 Yin med Ulla
Onsdagar
- 16:30-17:45 Ashtanga Vinyasa med Elin
- 19:30-20:45 Vinyasa Flow med Johanna
Torsdagar
- 06:30-07:30 Yin med Ulla

Bokningssystem
Vi kommer dessutom att lansera ett bokningssystem, så att ni som kund kan boka in er på de pass ni vill gå på. På det sättet kan man känna sig säker på att man har en plats på passet. 

Vi kommer att lägga 15 platser per pass bokningsbara och 5 platser håller vi för drop in. Passen kommer att finnas bokningsbara en vecka i förväg. Bokning/avbokning kan göras senast två timmar innan passet, detta för att eventuell reserv ska hinna till passet. Det är viktigt att avboka ifall man inte kan komma. I bokningssystemet syns det även ifall vi har varit tvungna att göra några ändringar för kommande pass.

Vem som helst kan skapa en användare, även fast man inte har hunnit köpa klippkort eller om man bara vill gå på ett pass. Gå in på länken nedan för att lägga upp din användare och boka pass.

http://www.supersaas.se/schedule/YogaRummet/YogaRummet

Efter trettonhelgen (vecka 2) drar vi igång vårterminen. Vi hoppas att ni gillar dessa förändringar och att vi ses snart!

Namasté //Ulla, Carina, Elin och Johanna

2016-12-28 14:27