Workshopar med Coachen Cissi Hansson

Workshopar med Coachen Cissi Hansson

Cissi Hansson är utbildad till diplomerad coach inom ICF och har jobbat världen runt inom turismbranschen innan hon hamnade i Kiruna första gången 2012. Hon brinner för personlig utveckling och psykisk hälsa och hoppas att kunna inspirera andra till att skapa sina egna mål och våga gå sin egen väg.

Hon kan coacha dig i olika val du har i ditt liv, yrkesmässigt som privat. Vad du behöver för att våga ta nästa steg. Hennes motto är ”Från idag och framåt”.  

Workshopar

Din utgångspunkt - nu kör vi! - Tisdag 19 mars - 17:30-19:30

Många säger ”Jag vet inte hur jag ska få tid med det?"

Allt börjar med vart du befinner dig i dagsläget. Vi tar oss en djupare titt på hur ditt nuläget ser ut för att skapa ett medvetande. Förbered dig på en härlig utvecklande resa för dig på ett personligt plan. 

Mental målsättning och att planerna dina mål - Tisdag 9 april - 17:30-19:30

Hur vet du vad du vill? Hur hittar du ditt fokus? Hur säger du lättare nej? Hur behöver du lägga upp din planering? Detta är några av de saker vi går igenom för att skapa hållbara mål. 

Rutiner och livet med ADHD-tema - Tisdag 7 maj - 17:30-19:30

Hur skapar du rutiner? Med detta tema ökar du din kunskap inom diagnosen och du får en inblick i hur vardagen med ADHD kan vara. Cissi delar med sig av sina egna rutiner och hjälper dig klura ut dina rutiner och vad du behöver. Nej, man behöver inte ha ADHD för att medverka. Det är minst lika utvecklande för dig som inte har diagnosen. Rutiner är bra för alla. 

Pris: Per workshop: 300kr

Paketpris för 3 workshopar: 750kr

Anmälan:

Bokning av enskilda workshops och av workshoppaketet görs genom att skicka ett e-mail till: kontakt@cissihansson.se Max 8 st deltagare per workshop och anmälan är bindande. Betalning sker via Swish / BG vid bokningstillfället.

Frågor? Välkommen att kontakta Cissi på mail: kontakt@cissihansson.se

 

2019-02-11 13:41