Yogahelg med Anjali Haryana 22-25 februari

Yogahelg med Anjali Haryana 22-25 februari

Fina Anjali Haryana kommer tillbaka till oss! Varmt välkomna till yogan och myternas värld under en helg med Mythic Flow och de Fem Elementen. Tillsammans ska vi utforska myternas värld och den inneboende rytmen och pulsen som finns i allt som lever.

Ordet för puls och rytm är på sanskrit SPANDA och den ter sig olika genom de 5 elementen jord, vatten, eld, luft och rymd. Ni kommer få lära känna mytologiska arketyper genom berättelser samtidigt som ni upplever elementens karaktärsdrag och pulserande rörelser. Tillsammans kommer vi kalla hem alla delarna av oss själva genom de mytiska flödena och de fem elementen.
De mytiska arketypernas visdom kommer vävas ihop med intelligenta flöden som hjälper oss att upptäcka karaktärsdrag och mönster hos oss själva. Myternas symboler och berättelse är inget annat än det som händer inom var och en av oss och genom att skapa kontakt med de olika karaktärerna i berättelsen, så ger det oss möjlighet att reflektera över de olika aspekterna formar våra beteenden, person och hur vi väljer att leva i världen.

Workshoparna innehåller kreativa flöden av asana, biomekanik, pranayama, mantra, mudra, meditation, chakras, praktisk filosofi, mytologi samt mycket mer som utforskas på ett integrerande sätt för att inspirera och lyfta ditt liv på och utanför din matta.

Det kommer finnas en öppen klass torsdagen den 21/2 som är öppen för alla. Fredag till söndag, Mythic Flow och de Fem Elementen, är en helhet och ett paket och därför kan man inte medverka i endast enstaka workshops. Klass och helgworkshop är öppen för alla nivåer. Upplägget ser ut på följande sätt:

Torsdag 22/2 17:30-19:00
AGNI-SOMA Popurri: Under denna klass, utforskar vi ett flöde som kombinerar AGNI och SOMA. AGNI, som betyder eld på sanskrit, och är transformerande och bränner bort stagnerade energier. Det krävs att vi utmanar oss själva för att AGNI ska aktiveras och transformationen ska kunna ske. Men AGNI behöver även SOMA, som betyder gudarnas nektar. Det är stärkande, mjukar upp och ger vila. 
PRIS: 150kr 

Mythic Flow och de Fem Elementen
Fredagen 23/2 kl. 17:00-20:00
JORD: Elefanten GANESH står vid varje dörr och ny möjlighet. Här utforskar vi grunden genom olika flöden och lär oss att rota oss för att växa.
Lördagen 24/2 kl. 10:00-13:00
VATTEN: Överflödet och kärlek är gudinnan LAKSHMIs välsignelse. Här utforskar vi det inre ljuset och bakåtböjningarnas värld. 
Lördagen 24/2 kl. 14:30-17:30
ELD: Vi fokuserar på den fantastiskt modiga gudinnan DURGA som lugnt och stilla rider in våra liv för att lära oss ta plats, våga äga vår kraft så att vi kan stå upp för oss själva och andra och använda vår röst i värld som behöver den. Vi ger oss in i flöden som tar oss igenom utmaningens eld.
Söndagen 25/2 kl. 10:00-13:00
LUFT: Apguden Hanuman rör sig över hela himlavalvet med den största önskan av att vilja tjäna. Vi öppnar både höfterna och hjärtats sfär i denna workshop.
Söndagen 25/2 kl. 14:00-17:00
RYMD: Kärleken mellan guden Shiva och gudinnan Shakti håller ALLT och vi utforskar detta genom spontana flöden där vi hänger oss.

HELGPRISET FÖR 5 ST WORKSHOPAR: 1500kr 

Anmälan: Anmälan görs till en av följande personer:
Elin: elin.onhult@hotmail.com
Ulla: abullalindh@gmail.com
Anjali: consulting@anjali.se

Anmälan är bindande och en faktura skickas ut efter anmälan. För att helgen ska genomföras krävs det minst 10 st anmälda deltagare. Det går bra att ta med sig medhavd lunch och äta den på Ro Yogastudio och där finns även tillgång till en mikrovågsugn.

OM ANJALI

Anjali Haryana är en yoga- och meditationslärare, story-teller, ayurvedisk terapeut,akupunktör. Hon har bl.a. en B.A. i filosofi (pragmatik och österländska filosofier) ochpsykologi och M.A. i konfliktlösning med fokus på systemtänk. Hon har själv utövat yoga och meditation i över 25år och hittade väg dit via sin indiska bakgrund och sitt intresse för filosofi och dans. Hon har förkovrat sig under lång tid och har över 1000 timmar i yogalärarutbildning. Hon har en stor vördnad för alla sina lärare som har förmedlat stor livsvisdom och humor. Hennes lärarstil utmärks av glöd, kunskap, djup och humor. Anjali är känd sina kreativa, varierande, utmanande samtidigt grundande flöden. Hon skapar en stärkande atmosfär och uppmuntrar elever att se till att göra utövandet till sitt eget, genom att hedra både sin önskan att växa samt sina begränsningar.

2018-01-14 20:24