Elin Önhult

Jag älskar yoga och den har funnits i mitt liv sedan 2006. Det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet, men nu har den en självklar plats hos mig. Från början hjälpte yogan mig med min krånglande rygg. Min rygg behövde både flexibilitet och styrka för att må bra. Nu är den inte längre ett problem för mig och nu handlar min yoga mer om de mentala bitarna. Yogan har hjälpt mig att acceptera mig själv för den jag är, att våga lita på mina instinkter och lära känna mitt riktiga jag.

År 2015 utbildade mig till yogalärare, via Yoga Alliance på skolan All Yoga på Bali. Utbildningen var en 200 timmars utbildning med främsta inriktningen Ashtanga Vinyasa, men även Vinyasa Flow och Yin. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få möjligheten att dela med mig av yogan till andra!

Jag utövar en modifierad Ashtanga primary serie, en skonsam och tilllåtande Ashtanga. För mig finns det inga måsten utan bara positioner som passar mig själv. Meditationen är och blir för varje dag en viktigare del av mitt liv, där får mitt hjärta utforska sitt innersta.

På grund av mitt intresse för hälsa och friskvård har jag även utildat mig til certifierad massageterapeut via Axelsons Gymnastiska Institut. För mig handlar både yogan och massagen om att ta hand om sig själv, inte bara fysiskt utan även mentalt. Att hitta verktyg för närvaro, medvetenhet samt respekt och acceptans för sig själv.

Anjali Haryana

Anjali Haryana är en yoga- och meditationslärare, story-teller, ayurvedisk terapeut och har en bakgrund inom kinesisk medicin. Hon har själv utövat yoga och meditation i över 25år och hittade dit via sin indiska bakgrund och sitt intresse för filosofi och dans.  Hon har förkovrat sig under lång tid och har över 1000 timmar i yogalärarutbildning. Hon har även bl.a. en B.A. i filosofi (pragmatik och österländska filosofier) och psykologi och M.A. i internationella studier: med fokus på konfliktlösning/systemtänk.  Hennes lärarstil utmärks av glöd, kunskap, djup och humor.

Johanna Thelin

Jag hittade yogan för ca 8 år sedan när livet och mitt arbete var stressat, pressat och jag tappat bort mig själv litegrann. Jag berördes starkt av mitt första klass och blev handlöst förälskad i yogan, den är en del av mig och gör mig dagligen till en lite bättre människa. Jag har via GlobalYoga utbildat mig till vinyasa och yinyogalärare då jag känner att yoga är för bra för att hålla för mig själv!

I dag undervisar jag via mitt företag FjällYoga i Kiruna, prestigelöst olika yogaformer som alla kännetecknas av värme, glädje och kärlek.

Min uppgift är att guida er genom de olika passen och tillsammans gör vi arbetet. Vi växer och utvecklas och hittar vårt sanna inre då vi möter motstånd, glädje likaväl som nyfikenhet och kanske ibland besvikelse.

Budskapet är att yoga ska kännas välkomnande och roligt! Yoga passar gammal som ung, det finns inget som heter ”yogakropp”, Du har en kropp och den fungerar alldeles utmärkt att yoga med!

Sarah Wallin Mella

Jag är utbildad diplomerad yogalärare sedan 8 år tillbaka och håller avancerade och nybörjarkurser. Jag har fördjupat mig inom Ayurveda och arbetar som yogaterapeut och utvecklar personliga yogaprogram utifrån vilken kroppstyp och vilka obalanser du har. Jag är massör, utbildad vid Axelssons gymnastika institut. Jag arbetar med mindfulness och andningsövningar vilket är bra verktyg vid stresshantering och handledning. Jag är även utbildad coach mot Umeå universitet. 

Att känna glädje att vara lycklig är en rättighet för alla människor på jorden.

Cilla Broman

Yogan har fått en allt viktigare roll i mitt liv. Den fysiska utmaningen, meditationen och andningsövningar ger både lugn i själen och ny energi. Tiden på mattan är förstås bara en liten del av vad yogan är för mig. Jag vill tro att jag med hjälp av yogan utvecklat en större ödmjukhet och nyfikenhet både inför mig själv och allt omkring. Sedan i maj 2017 är jag certifierad yogalärare RYS 200. Jag undervisar Hatha, Barn Yoga och familjeyoga. För mig är det självklart att yogan inkluderar alla!

Min bana inom massage och friskvård startade med en grundutbildning i idrottsmassage i slutet av 80-talet. Under åren som gått har jag utvecklat massagen och min roll som terapeut genom att vidareutbilda mig inom området. Idag arbetar jag mer holistiskt och väver in olika tekniker för att bidra med ett välmående hos kunden.

Birgitta Johansson

Birgitta är lymfmassör.

Mer info kommer..

Ulla Lindh

Ulla är massör och yogalärare.

Mer info kommer..