Om yoga

Yoga är ett sätt att umgås med sig själv. Det är ett sätt att undersöka och uppleva samt att lära sig att acceptera sitt sanna jag. Yoga är en livsfilosofi och så mycket mer än det som händer på mattan. Men det som händer på mattan är samtidigt så viktigt, för att ge sinnet något konkret och samtidigt hitta verktygen för att möta livets alla vägar.

Trots att yogans vision är lika för alla så finns det lika många vägar dit som utövare. Turligt nog så är vi är alla olika, och det finns en yoga för alla.

Om Ro Yogastudio

På Ro Yogastudio är vi en liten härlig konstellation av yogalärare. Vi är alla utbildade yogalärare, men med olika inriktningar och fokus, som kompletterar varandra till en fin helhet. Självklart har vi olika erfarenheter från livet och dessa erfarenheter sätter prägel på vår undervisning.

Vi är så glada att få väcka liv i Kirunas gamla yogastudio igen och att få fortsätta sprida vår gemensamma passion yoga till våra medmänniskor.

Lokalen ligger på Reenstiernagatan 14B i Kiruna.

Om att yoga på studion

Hos oss är alla välkomna! Oavsett tidigare erfarenhet så finns det en plats för dig. Vi alla reagerar olika på yoga men som tumregel brukar man säga att man inte bör äta någonting 2-3 timmar innan ett yogapass. Försök även att inte dricka någonting under passet, då undviker du illamående eller obehagskänslor. Men var noga med att fylla på kroppen med vatten både före och efter passet. Prata med någon av oss lärare om du har frågor.

En stund innan och efter passen är du välkommen att slå dig ner i den mysiga soffhörnan med en kopp te. Yogashalan försöker vi hålla så tyst och städad som möjligt, detta är vår gemensamma fristad för lugn och ro.

Namasté